Héhalom község honlapja

A sokszínű nógrád megyei település...

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Úr!

Ismét Önhöz fordulunk, hogy segítségét és támogatását kérjük az Ön által vezetett település földgázfogyasztóinak közérdekű tájékoztatásához. Ehhez készítettünk egy kétperces információs kisfilmet, és ezúton kérjük, legyenek szívesek bemutatni a település weboldalán, Facebook oldalán, illetve ha lehetséges, a helyi tévében.

A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Ennek oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre befizetett többletet a TIGÁZ a végelszámoláskor visszafizette, mivel a fűtési szezonban már nem a TIGÁZ lesz a gázszolgáltató. Az előttünk álló időszakban azonban a téli hónapok túlsúlya miatt a következő éves gázmérő-leolvasásig *a megszokottnál magasabb összegű részszámlák várhatók*.

Fontos tehát, hogy a fogyasztók a végelszámoláskor a TIGÁZ-tól visszakapott pénzüket tartalékolják a következő hónapok várhatóan magasabb részszámláira.

Szeretnénk elkerülni, hogy az átmenetileg jelentkező magasabb kiadás a családokra váratlan pénzügyi terhet rójon, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több csatornán keresztül elmagyarázzuk fogyasztóinknak a helyzetet.

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA
3041 Héhalom, Petőfi u. 1. Tel/fax: 32/482-045 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A Helyi Választási Iroda tagjai


Héhalom
3041 Héhalom, Petőfi u. 1. Tel/fax: 32/482-045
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Schirling István - HVI vezető
  • Mlinárcsekné Szita Szabina - jegyzőkönyvvezető (Héhalom)
  • Füzér Eszter - HVI tag (Héhalom)
  • Urbánné Péter Erika - pénzügyekért felelős (Héhalom)

Egyházasdengeleg 
3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi u. 79. Tel/fax: 32/587-025
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Sáfrányné Nagy Andrea - jegyzőkönyvvezető (Egyházasdengeleg)
  • Petrás Tiborné - HVI tag (Egyházasdengeleg)

Erdőkürt
2176 Erdőkürt Kossuth u. 51. Tel.:32/479-179 Fax: 32/782-909
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Tóthné Proksza Zsuzsanna - HVI vezető helyettes (Erdőkürt)
  • Orgoványi Helga - jegyzőkönyvvezető (Erdőkürt)

Helyi Választási Iroda